Συχνές ερωτήσεις

Πως μπορώ να ενημερωθώ για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρείας ΕΛΤΑ Courier Αμαρουσίου;

Με μια περιήγηση στο μενού της ιστοσελίδας μας θα βρείτε όλες τις αναλυτικές πληροφορίες που χρειάζεστε. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία είμαστε στη διάθεση σας στο τηλέφωνο 210.61.26.096

Πώς μπορώ να κάνω μια αποστολή;

Εύκολα και γρήγορα καλώντας στο τηλέφωνο 210.61.26.096 ή με μια επίσκεψη στο κατάστημα της εταιρείας Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Αμαρουσίου (Λ. Κηφισίας 141, Μαρούσι).

Πώς μπορώ να υπολογίσω το ογκομετρικό βάρος της αποστολής μου;

Σε περίπτωση που το ογκομετρικό βάρος της αποστολής σας είναι μεγαλύτερο του πραγματικού, η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος, το οποίο υπολογίζεται σε κιλά, αν πολλαπλασιάσουμε τις 3 διαστάσεις της συσκευασίας (μετρημένες σε εκατοστά) και διαιρέσουμε με το 5.000. Ισχύει δηλαδή η σχέση (ογκομετρικό βάρος σε κιλά)=(Μήκος σε εκατοστά) * (Ύψος σε εκατοστά) * (Πλάτος σε εκατοστά) / 5.000

Σημείωση: Το ογκομετρικό βάρος δεν ισχύει για την υπηρεσία EMS.

Ποια είναι η κατάλληλη συσκευασία για την αποστολή μου;

Στην ενότητα "Οδηγίες Συσκευασίας" θα βρείτε μερικές απλές οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να διασφαλίσετε την ακεραιότητα της αποστολής σας

Ποιες ημέρες και ώρες λειτουργεί το κατάστημα που με εξυπηρετεί στην περιοχή μου;

Οι ώρες λειτουργίας των καταστημάτων μας είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 08.00 -20.00 και Σάββατο 08.00 -14.00.

Πώς μπορώ να ανοίξω κωδικό επί πιστώσει στην ΕΛΤΑ Courier Αμαρουσίου;

Για να εκμεταλλευτείτε τις προνομιακές χρεώσεις που απολαμβάνουν οι πιστωτικοί μας πελάτες, καλέστε μας στο τηλέφωνο 210.61.26.096. Ενημερώστε μας με τα στοιχεία και τις ανάγκες σας (ονοματεπώνυμο ή επωνυμία εταιρείας, περιοχή, τηλέφωνο επικοινωνίας, πλήθος μηνιαίων αποστολών, προορισμοί, βάρος) και το τμήμα Πωλήσεων της εταιρείας ΕΛΤΑ Courier Αμαρουσίου θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα.

Πώς μπορώ να ενημερωθώ για την πορεία της αποστολής μου;

Παρακολουθείστε εύκολα την πορεία της αποστολής σας κάνοντας κλικ εδώ

Τι στοιχεία πρέπει να διαθέτω για να αναζητήσω μια αποστολή;

Το μόνο στοιχείο που πρέπει να διαθέτετε για να αναζητήσετε μια αποστολή είναι ο Αριθμός Αποστολής που βρίσκεται στο πάνω δεξιά μέρος του Συνοδευτικού Δελτίου Ταχυμεταφοράς (Voucher).

Βρήκα στην πόρτα μου ειδοποιητήριο από διανομέα της εταιρείας ΕΛΤΑ Courier Αμαρουσίου. Τι πρέπει να κάνω;

Οι διανομείς μας πραγματοποιούν δυο προσπάθειες επίδοσης. Εάν έχετε ήδη λάβει δυο ειδοποιήσεις, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα της εταιρείας ΕΛΤΑ Courier Αμαρουσίου (210.61.26.096) για να προγραμματίσετε νέα επίδοση με χρέωση.

Τηλέφωνo

210.61.26.096

Διεύθυνση

Έδρα: Λ. Κηφισίας 141, Μαρούσι

Ωράριο Αμαρουσίου

Δευτέρα έως Παρασκευή
08:00-20:00
Σάββατο 08:00-14:00

e-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

e-genius.gr ...intelligent web software