Οι Υπηρεσίες Μας

Για να φέρουμε –κυριολεκτικά– όλον τον κόσμο στην πόρτα σας, στην ΕΛΤΑ Courier επενδύουμε σε εξειδικευμένες υπηρεσίες ταχυμεταφοράς, τόσο για το εσωτερικό, όσο και για το εξωτερικό.

services

1. Υπηρεσία Εσωτερικού Πόρτα-Πόρτα:

porta porta

Η Πόρτα Πόρτα αποτελεί τη βασική υπηρεσία ταχυμεταφοράς εσωτερικού, που -από το 1987- μεταφέρει τα αντικείμενα σας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Μάθετε περισσότερα, πατώντας εδώ. 

2. Υπηρεσία Εξωτερικού EMS

Η Express Mail Service (EMS), η παγκοσμίως καταξιωμένη υπηρεσία μεταφοράς για οικονομική αποστολή αντικειμένων, με παρουσία από το 1985 και στην Ελλάδα, συνδέει πάνω από 198 ταχυδρομικά δίκτυα παγκοσμίως. Μάθετε περισσότερα, πατώντας εδώ.

3. Υπηρεσία εξωτερικού SPM

 

H Special Priority Mail (SPM) αποτελεί την υπηρεσία ταχυμεταφορών εξωτερικού που εγγυάται την άμεση παράδοση των αποστολών σας, στους κύριους προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Μάθετε περισσότερα, πατώντας εδώ.

Τα χαρακτηριστικά των υπηρεσιών μας:

  • Δέσμευση Χρόνου

  • Ειδικές Διαχειρίσεις

  • Ιχνηλάτηση

Καταθέστε τις αποστολές σας στο κατάστημα ΕΛΤΑ ή ΕΛΤΑ Courier της περιοχής σας ή καλέστε μας στα 11120 (από σταθερό με αστική χρέωση) και 210 6073005 και θα έρθουμε να τις παραλάβουμε από την πόρτα σας.

Τηλέφωνo

210.61.26.096

Διεύθυνση

Έδρα: Λ. Κηφισίας 141, Μαρούσι

Ωράριο Αμαρουσίου

Δευτέρα έως Παρασκευή
08:00-20:00
Σάββατο 08:00-14:00

e-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

e-genius.gr ...intelligent web software