Αποστολές Εσωτερικού Πόρτα - Πόρτα

porta porta

Επιλέξτε Πόρτα-Πόρτα γιατί:

Οι ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ COURIER - η γνωστή σε εσάς «Πόρτα-Πόρτα» - βρίσκεται στη διάθεσή σας για τις αποστολές σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό. Διαθέτοντας 800 σημεία εξυπηρέτησης, και διατηρώντας συνεργασία με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας εντός της ίδιας πόλης αλλά και από πόλη σε πόλη, σε όλη την Ελλάδα, βάσει ανταγωνιστικών τιμών .Ειδικά για τους πελάτες που επιθυμούν την σύναψη συνεργασίας προσαρμόζουμε τον τιμοκατάλογό μας στις ανάγκες των αποστολών σας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προσφέρουμε πλήθος υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων:
 

-Παράδοση με προκαθορισμένο ραντεβού,

-Αποστολές με αντικαταβολή, η οποία σας επιδίδεται, αν το επιθυμείτε, και σε τραπεζικό λογαριασμό,

-Παράδοση Σαββάτου,

-Ασφάλιση των αντικειμένων βάσει της δηλωμένης αξίας τους,

-Αποστολή σε δυσπρόσιτες περιοχές, χωρίς επιπλέον χρέωση και

-Ειδική διαχείριση, μέσω της οποίας μπορούμε να παραδώσουμε το αντικείμενο που επιθυμείτε να στείλετε, με ταυτόχρονη παραλαβή ενός άλλου, για να το παραδώσουμε σε εσάς.

Οι επιδόσεις των αντικειμένων γίνονται την επόμενη μέρα, ωστόσο εάν το επιθυμείτε, σας προσφέρουμε την δυνατότητα παράδοσης την ίδια ημέρα, εντός 2-5 ωρών, σε επιλεγμένα σημεία του δικτύου μας, μέσω της Αυθημερόν υπηρεσίας μας.

Επιπλέον, σας εγγυόμαστε την ασφάλεια των Αντικαταβολών και την επίδοση των χρημάτων σας το συντομότερο δυνατό αφού ολοκληρωθεί η συναλλαγή, πάντα με τον τρόπο που έχει συμφωνηθεί.

Καθώς αναλαμβάνουμε και παραλαβές, οι υπηρεσίες μας συνοψίζονται ως εξής:

Από Πόρτα σε Πόρτα, από Πόρτα σε Θυρίδα, από Θυρίδα σε Θυρίδα και από Θυρίδα σε Πόρτα.

Με τον τρόπο αυτό επιλέγετε εσείς, τον πιο συμφέρον για εσάς τρόπο αποστολής ή παραλαβής ενός αντικειμένου, έχοντας στην διάθεσή σας με ένα απλό τηλεφώνημα ή με email ένα διανομέα, για αποστολή αντικειμένων έως και 35 κιλά.

Τηλέφωνo

210.61.26.096

Διεύθυνση

Έδρα: Λ. Κηφισίας 141, Μαρούσι

Ωράριο Αμαρουσίου

Δευτέρα έως Παρασκευή
08:00-20:00
Σάββατο 08:00-14:00

e-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

e-genius.gr ...intelligent web software